Tapahtumia Historiaa

Yhdistyksen 75-vuotisjuhla 12.08.2022 UKK-instituutissa

Uudenkylän Omakotiyhdistys perustettiin 09.05.1947, eli yhdistys täytti tänä vuonna 75v.  Juhlistimme sitä 12.08. UKK-instituutissa.  Puheenjohtaja Markku Mäntylä toivotti kaikki tervetulleeksi ja kohotimme yhdessä maljat 75-vuotiaalle yhdistykselle. Tunnelmaa loi  uuskyläläinen Linda Urbanski laulullaan. Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusliiton puheenjohtaja Aila Dundar-Järvinen piti juhlapuheen. Nautimme maukkaan illallisen ja jälkiruokana oli täytekakkua ja kahvit. Trio AMA lauloi ja Tapani Luojus vauditti tanssia soitollaan.

Valokuvat Heikki ja Pirjo Raunio

Yhdistyksen Pikkujoulut 20.11.2021.

Yhdistyksen pikkujoulua vietettiin tänä vuonna UKK-instituutin tiloissa. Puheenjohtaja Markku Mäntylä toivotti kaikki tervetulleeksi. Linda Urbanski loi lauluillaan jouluisen tunnelman. Nautimme upean jouluaterian ja jälkiruuaksi meillä oli mansikkakakkua ja kahvia/teetä. Trio Sirkey viihdytti meitä koko illan soitollaan ja laulusolistina oli monen tuntema Raija Törmälä.  Lisäksi oli myös arpalaiset, jossa päävoittoina oli kaksi jouluista kassia ja Sinikka Urbanskin lahjoittama joululiina ym. Ne arvottiin kaikkien läsnäolevien kesken. Lopuksi tanssittiin. 

Yhdistyksen Pikkujoulut 14.12.2019.

Yhdistyksen pikkujoulua vietettiin tänä vuonna UKK-instituutin tiloissa. Puheenjohtaja Markku Mäntylä toivotti kaikki tervetulleeksi. Nautimme todella upean jouluaterian. "Trubaduuri" Aimo Kokkola viihdytti meitä lauluillaan ja humorillaan. Yllätysohjelmaa esittivät Linda Urbanski ja Mauri Mäkelä. Taas oli saatu kerättyä/kudottua arpajaisvoittoja ja ne arvottiin kaikkien läsnäolevien kesken.

 Yhdistyksen Pikkujoulut 29.11.2018
Vietimme yhdistyksen pikkujoulua 29.11.2018 Tampereen Teatterissa. Nautimme Teatterin lämpiössä herkullisen illallisen Keittiömestarin buffetpöydästä. Ruokailun lomassa TT:n pääohjaaja Anna-Elina Lyytikäinen kertoi meille Sademies- näytelmästä ja muutenkin Tampereen Teatterin toiminnasta.
"Sademies" oli taattua TT:n laatua ja Risto Korhonen teki taas yhden huippuroolin tässä näytelmässä. Aamulehdenkin mukaan hän oli parempi kuin Dustin Hoffman elokuvassa "Rain Man".
Näytelmän väliajalla luovutettiin Yhdistyksemme kultainen ansiomerkki pitkäaikaiselle tilintarkastajallemme, Matti Viljaselle. Nautimme myös kahvit ansiomerkin kunniaksi.
 

Yhdistyksen kesäretki 20.07.2018

Yhdistyksen Puurojuhla 4.12.2017
Vietimme keskusteluiltaa joulupuuron, kahvin ja joulutorttujen merkeissä. Erityiskiitokset puuron- ja kahvinkeittäjälle Tuula Mäntylälle!  Lisäksi oli arpajaiset. 

Yhdistyksen Pikkujoulut 23.11.2017
Vietimme Yhdistyksen pikkujoulua 23.11.2017 Tampereen Työväen Teatterissa. Nautimme Teatterin lämpiössä maukkaan Suomi100- menun. Ruokailun lomassa TTT:n taiteellinen johtaja Maarit Pyökäri kertoi erittäin kiinnostavasti TTT:n ohjelmistovalinnoista ja muista teatterin  asioista. Ruokailun jälkeen katsoimme mielenkiintoisen "Kevytkenkäinen naisen", jonka valintaa ohjelmistoon Maarit Pyökäri oli perustellut sanoin: "Tämä on näytelmä rakkaudesta, menetyksistä, voimaantumisesta ja itsensä hyväksymisestä sekä tietysti – seksistä!" Väliajalla nautimme vielä leivoskahvit.

TÄYTIMME 70 VUOTTA 9.5.2017!
Juhlimme sitä 20.05. Leivon Leipomon pihalla päiväjuhlassa, jonne kaikki kylän asukkaat olivat tervetulleita.
Iltajuhlaa vietimme myös 20.05. Irjalan Makasiinilla jäsenten ja kutsuvieraiden kesken.

Vietimme Yhdistyksen pikkujoulua 24.11.2016 Tampereen Työväen Teatterissa. Nautimme Teatterin lämpiössä "Kilpakosijat"  menun ja ruokailun jälkeen katsoimme Maiju Lassilan  vauhdikkaan kansanmusikaalin Kilpakosijat. Väliajalla nautimme vielä  leivoskahvit.

14-16.07.2016  Uudenkylän Omakotiyhdistyksen retki Lappeenrantaan ja Viipuriin

 

 

PDF-tiedosto2016_ViipurinMatkakertomusTuula.pdf (172 kB)
Lue Viipurin Matkakertomus tästä:

 

04.04.2016  Uudenkylän omakotiyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous klo 18:00 ja vuosikokouksen jälkeen suojelujohtaja Markku Lehtosen luento aiheesta Kodin paloturvallisuus.

 

 

Uudenkylän Historiaa

 

 

 

13.12.2022 Yhdistyksen Puurojuhla Hakapirtillä

 

Yhdistyksen tulevia tapahtumia:

Katso etusivu !